Завантаження ...

На Сумщині крадійки зняли порчу з пенсіонерки на 23 тисячі гривень

Зайшовши до будинку літньої жінки, зловмисниці вигадали історію про порчу, після чого одразу провели обряд зцілення. Та після їх візиту зникли лише гроші. Наразі "цілительок" розшукує поліція.



Зайшовши до будинку літньої жінки, зловмисниці вигадали історію про порчу, після чого одразу провели обряд зцілення. Та після їх візиту зникли лише гроші. Наразі "цілительок" розшукує поліція.

До чергової частини Кролевецького відділення поліції звернулась 82-річна пенсіонерка. Вона розповіла, що після візиту двох «цілительок», з її будинку зникли гроші. За її словами, вдень до неї завітали дві жінки, тридцятирічного віку, одна з яких була в окулярах, які розповіли, що вони мають цілющі здібності і запропонували старенькій свої послуги. Та ж в свою чергу погодилась і запросила їх в дім.

Зловмисниці розпитували чи має бабуся проблеми зі здоров’ям, після чого повідомили про порчу на її родині. Та для того, аби уникнути страшних наслідків, пообіцяли її зняти, розігравши цілу виставу.

Обряд зцілення розпочався з шепотінь, заговорів та своєрідних танців. Після чого гості попросили принести їм склянку води. Проте, цього часу їм вистачило, аби потрапити до дальньої кімнати будинку, знайти гроші і піти, наказавши при цьому жінці півгодини не заходити до тієї самої кімнати, де в комоді зберігалися гроші. Коли ж час минув, господарка зайшла до кімнати, побачила сторонні сліди і зрозуміла, що її обікрали.

За цим фактом в поліції вже відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, в рамках чого ведуться пошуки зловмисниць. А працівники поліції застерігають громадян від подібного роду «ворожок», «цілительок» і «знахарок», радять не впускати їх до своїх осель та сподіваються на допомогу громадян у встановленні цих зловмисниць. Якщо хтось володіє інформацією, що допоможе встановити особи або місцезнаходження крадійок, повідомте про це на лінію «102», або за телефонами чергової частини: 098 024 63 61.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: