Завантаження ...

На Сумщині правоохоронці розкрили одинадцять крадіжок

Зловмисники цікавились металевими виробами, мобільними телефонами, велосипедами, а також грошовими коштами та іншим майном місцевих жителів і односельців.



Зловмисники цікавились металевими виробами, мобільними телефонами, велосипедами, а також грошовими коштами та іншим майном місцевих жителів і односельців.

Минулої доби правоохоронці Сумського та Конотопського відділу поліції, а також правоохоронці з Краснопільщини розшукали чотирьох металошукачів. І якщо сумчани віком 27 та 40 років проникали на приватні території і крали звідти метал, який в подальшому здавали як металобрухт, 55-річний житель Краснопільського району обікрав домоволодіння свого приятеля та витяг понад 100 кілограмів металу, а 31-річний конотопчанин пішов скоювати крадіжки по сусідам.

Обікрав свого односельця і 27-річний житель Лебединського району, якого вирахував місцевий дільничний і повернув 57-річному власнику двигун внутрішнього згорання, металеві лещата, дві металеві боронки і садовий обприскувач. Білопільські працівники поліції розшукали брата 48-річного чоловіка, який вкрав у нього посуд та дорогу фритюрницю.

А в Ромнах правоохоронці викрили 53-річного «велосипедного» крадія та 40-річного сумчанина, який в магазині поцупив мобільний телефон 33-річної жінки.

За всіма фактами крадіжок у поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1-3 ст.185 Кримінального кодексу України, в рамках яких всі фігуранти понесуть кримінальну відповідальність.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: