Завантаження ...

На Сумщині оперативники викрили крадіїв кабелів зв`язку

Понад 15 000 гривень збитків завдали підприємству своїми діями двоє зловмисників, які викрадали з технічних колодязів кабелі зв’язку. Останніх викрили поліцейські.



Понад 15 000 гривень збитків завдали підприємству своїми діями двоє зловмисників, які викрадали з технічних колодязів кабелі зв’язку. Останніх викрили поліцейські. Триває перевірка на їх причетність до скоєння інших аналогічних злочинів як на Сумщині, так і в інших регіонах України.

Про крадіжки дротів в поліцію повідомив представник одного з підприємств, яке надає послуги зв’язку. Чоловік розповів, що невідомі проникали до технічних колодязів та викрали звідти кабелі різного діаметру та довжини.

«Вжитими комплексними оперативно-пошуковими заходами співробітники кримінальної поліції встановили особи підозрюваних, - коментує Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Ними виявились 19-річний житель Шостки та його 21-річний приятель з Винницької області. Останні вже потрапляли в поле зору поліції за скоєння аналогічних злочинів у Києві».

Самі ж зловмисники розповідають, що викрадені кабелі продавали, а гроші витрачали на власні потреби. Наразі правоохоронці встановлюють кількість фактів крадіжок. Відносно них в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне їм загрожує до п’яти років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: