Завантаження ...

Питання «будівельної амністії» опрацьовували у Сумах

У конференц-залі Центру надання адміністративних послуг відбулася нарада щодо механізму «будівельної амністії» для дачних та приватних будинків.



У конференц-залі Центру надання адміністративних послуг відбулася нарада щодо механізму «будівельної амністії» для дачних та приватних будинків.

У заході взяли участь представники управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми», управління державного архітектурно-будівельного контролю та управління державної-архітектурної інспекції у Сумській області.

Під час наради обговорили проблемні питання, що виникають при опрацюванні документів щодо прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, будівель і споруд сільськогосподарського призначення («будівельна амністія»). Крім того, присутні детально розглянули перелік документів, що посвідчує право власності чи користування земельною ділянкою та узгодили питання оформлення заяви співвласниками земельної ділянки.

Разом з тим, у Центрі надання адміністративних послуг нагадують, якщо виникла необхідність відвідати установу з метою реєстрації декларації про готовність самочинно збудованого об’єкту, то бланки заяви і декларації, перелік необхідних документів, можно завантажити самостійно на веб-сайті Центру. Також, у адміністратора ЦНАПу можно завірити копії необхідних документів при наявності оригіналу документу, що завіряється.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: