Завантаження ...

Сумські митники виявили контрабанду лікарських засобів

На митному посту «Бачівськ» Сумської митниці ДФС митники разом із прикордонниками затримали громадянина Російської Федерації.



На митному посту «Бачівськ» Сумської митниці ДФС митники разом із прикордонниками затримали громадянина Російської Федерації. Чоловік намагався заїхати на митну територію України з лікарським препаратом, який обмежений до ввезення. Інспектори виявили в багажному відділенні легкового автомобіля пакет з незадекларованими пігулками «Феназепам» загальною кількістю 1000 штук в 10 упаковках.

Даний препарат обмежено до переміщення через митний кордон України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06.05.2000 року №770 та підлягає обов’язковому письмовому декларуванню відповідно до положень постанови Кабінету Міністрів України від 21.12.2012 №431.

Сумська митниця ДФС вкотре нагадує громадянам, що не всі лікарські препарати можна перевозити через кордон без декларування. Якщо ліки в своєму складі містять наркотичні та сильнодіючі речовини, то перевозити їх можна лише з дотриманням митних правил

Прес-служба ГУ ДФС у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: