Завантаження ...

На Сумщині чоловік поплатився за свою людяність втратою майна

Прихистивши на ніч у своїй квартирі малознайомого чоловіка, житель Шостки виявив на ранок зникнення двох мобільних телефонів, парфумів та золотих ювелірних виробів своєї дружини



Прихистивши на ніч у своїй квартирі малознайомого чоловіка, житель Шостки виявив на ранок зникнення двох мобільних телефонів, парфумів та золотих ювелірних виробів своєї дружини. Зловмисника оперативно викрили співробітники кримінального розшуку та притягли його до кримінальної відповідальності.

В поліцію з заявою про крадіжку з квартири звернулась 47-річна мешканка Шостки. Жінка розповіла правоохоронцям, що напередодні її чоловік запросив до їх житла незнайомого чоловіка, схожого на безхатька, нагодував його та залишила ночувати. Вранці незнайомець пішов, а за кілька годин після цього сім‘я виявила зникнення двох золотих обручок, двох мобільних телефонів та парфумів.

«Вжитими оперативно-пошуковими заходами зловмисника вдалось швидко встановити, - розповідає Олексій Борковець, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Шосткинського відділу поліції. – Ним виявився неодноразово судимий 28-річний місцевий мешканець, який зловживає спиртним. Його розшукали та опитали».

За словами підозрюваного, речі він викрав вночі, коли господар спав. Вранці викрадене майно продав, а гроші витратив на свої потреби.

Наразі правоохоронці вже вилучили частину викрадених речей та повернули їх власникам. Відносно підозрюваного було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яке вже спрямоване до суду. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: