Завантаження ...

22 жовтня на Сумщині рятувальники ліквідували загоряння легковика

22 жовтня о 10:39 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу легкового автомобіля ВАЗ 2112 поблизу автодороги м. Лебедин – с. Селище.



22 жовтня о 10:39 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу легкового автомобіля ВАЗ 2112 поблизу автодороги м. Лебедин – с. Селище. Про загоряння повідомив власник транспортного засобу, який, за попередніми даними, приїхав до лісового масиву за грибами, а коли повернувся побачив дим в салоні авто. На місце події було направлено черговий караул 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини та добровільну пожежну команду с. Будилка.

Прибувши на виклик вогнеборці встановили, що авто повністю охоплено вогнем. Ситуацію ускладнювала наявність газобалонного обладнання у транспортному засобі. Існувала загроза перекидання полум’я на лісовий масив.

О 10:55 пожежу локалізували, не допустивши її подальшого розповсюдження, о 11:15 – ліквідували. Всього на гасіння було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 1 працівник та 1 автомобіль добровільної пожежної команди с. Будилка.

За попередніми висновками фахівців, ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі автомобіля.

Управління Державної служби України З надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: