Завантаження ...

Поліцейські Сумщини викрили приятелів-«металошукачів» (+фото)

У Липовій Долині двоє товаришів обікрали приватного підприємця. В пошуках грошей, вони з поля, де проходили геологічні дослідження, вкрали 500 метрів кабелю та здали його на пункт прийому металобрухту.



У Липовій Долині двоє товаришів обікрали приватного підприємця. В пошуках грошей, вони з поля, де проходили геологічні дослідження, вкрали 500 метрів кабелю та здали його на пункт прийому металобрухту. Зловмисників розшукали місцеві оперативники та притягли обох до кримінальної відповідальності.

Повідомлення про крадіжку до чергової частини Липоводолинського відділення поліції надійшло від приватного підприємця, який розповів, що він проводить геологічні дослідження ґрунту на наявність корисних копалин. Для цього використовує геологічне обладнання, яке знаходиться в полі, що охороняється. А нещодавно це обладнання вкрали, завдавши йому збитків на суму близько 10 тисяч гривень.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, - коментує ситуацію Андрій Перелазний, начальник Липоводолинського відділення поліції. – Правоохоронці встановили, що вкрали 500 метрів геологічного кабелю, який знаходився у полі. А під час перевірки вирахували і ймовірних зловмисників, які могли бути причетні до крадіжки. Ними виявились двоє місцевих товаришів, одному з яких 35, іншому – 53 роки, який раніше вже мав судимість. З їх слів, кабель вкрали, аби потім здати його на металоприймальний пункт, а отримані гроші витратили на власні потреби».

По даному факту слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Зловмисникам вже повідомлено про підозру. За скоєне чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: