Завантаження ...

Протягом вихідних поліцейські на Сумщині викрили чотирьох наркоманів та двох крадіїв

В рамках посилених профілактичних заходів, які нині тривають на Шосткинщині, полісмени виявили трьох чоловік з марихуаною у кишенях, та одного з метадоном.



В рамках посилених профілактичних заходів, які нині тривають на Шосткинщині, полісмени виявили трьох чоловік з марихуаною у кишенях, та одного з метадоном. Ще двох чоловіків затримали правоохоронці за підозрою у скоєнні крадіжок.

Під час патрулювання міста співробітники поліції побачили чоловіка, який за зовнішніми ознаками перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. Для складання на нього адміністративного протоколу, 36-річного жителя Шостки запросили до поліцейської станції, де під час поверхневої перевірки у нього було виявлено та вилучено близько 10 грамів сухої та подрібненої речовини схожої на марихуану. Останній зізнався правоохоронцям, що зберігав наркотики для власного вжитку.

Ще двох шанувальників «травички» виявили полісмени в громадських місцях, коли вони вживали спиртні напої. В своїх кишенях 19-річний мешканець Ямпільського району та 20-річний житель Шостки зберігали паперові згортки з речовиною схожою на канабіс.

За підозрою у зберіганні наркотиків співробітники оперативного підрозділу ГУНП області затримали 32-річного шосткинця, у якого було виявлено та вилучено близько 0,5 грамів речовини, схожої на методон.

Крім того, раніше судимий 31-річний мешканець райцентру вирішив нажитися на продажі металевих поштових скриньок. Його затримали правоохоронці під час «транспортування» виробів з металу до металоприймального пункту. І хоча чоловік запевняє, що скриньки знайшов, стражі порядку сумніваються у правдивості його слів, та перевіряють його на причетність до скоєння крадіжок з під’їздів багатоповерхівок.

Інший 50-річний «мисливець» за металом обікрав свою односільчанку, викравши з її двору алюмінієвий бідон. Його він планував продати, а гроші витратити на спиртне. Проте на заваді його планам став дільничний офіцер поліції, який викрив зловмисника, вилучив викрадене та повернув власниці.

Крім того, за три дні посилених превентивних заходів поліцейські склали 122 адміністративні протоколи за різні види правопорушень, один з яких за ст. 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Заняття проституцією». Як встановили правоохоронці, 32-річна мешканка Шостки розміщувала в Інтернеті оголошення про надання сексуальних послуг. Година її «уваги» коштувала 400 гривень.

Посилені профілактичні заходи тривають.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: