Завантаження ...

Чергового «мисливця» за металом викрили дільничні офіцери поліції Сумщини

В пошуках грошей на спиртне, неодноразово судимий 53-річний житель району проник до чужого дачного домогосподарства та виніс звідти вироби з металу на загальну суму понад 2 000 гривень.



В пошуках грошей на спиртне, неодноразово судимий 53-річний житель району проник до чужого дачного домогосподарства та виніс звідти вироби з металу на загальну суму понад 2 000 гривень. Зловмисника викрили дільничні офіцери поліції та відкрили стосовно злодія кримінальне провадження.

В поліцію з заявою про крадіжку з дачного домогосподарства в селі Клишки Шосткинського району звернулась 59-річна жителька Шостки. Пенсіонерка розповіла, що невідомий збив замок на дверях сараю та викрав дві металеві бочки, труби та інші вироби з металу.

Провівши необхідні пошукові заходи, дільничний офіцер поліції, який обслуговує цей населений пункт, встановив причетність до крадіжки неодноразово судимого 53-річного місцевого мешканця. Останній зізнався у скоєному, мотивуючий свій вчинок відсутністю грошей на спиртне. За його словами, викрадені вироби з металу він на ранок продав, а гроші пропив.

Наразі правоохоронці вже знайшли, вилучили та повернули власниці частину викрадених речей. Відносно зловмисника було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яке вже спрямоване до суду. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: