Завантаження ...

Поліцейські Сумщини викрили зловмисника, що обікрав підлітка

В Шостці дванадцятирічний хлопчик залишив свій велосипед на незнайомця біля під’їзду багатоповерхівки, а повернувшись виявив зникнення свого транспортного засобу.



В Шостці дванадцятирічний хлопчик залишив свій велосипед на незнайомця біля під’їзду багатоповерхівки, а повернувшись виявив зникнення свого транспортного засобу. Правоохоронці швидко розшукали «добродія» та повернули викрадений двоколісний маленькому власнику.

В поліцію з заявою про крадіжку спортивного велосипеду звернулась мати 12-річного хлопчика. Жінка розповіла правоохоронцям, що її син залишив двоколісний біля під’їзду багатоповерхівки на незнайомого чоловіка, а сам в цей час піднявся до квартири попити води. Коли ж він повернувся на вулицю, його транспорт зник, як і зник чоловік, який обіцяв за ним доглянути.

«Провівши ряд пошукових заходів, дільничні інспектори поліції встановили підозрюваного, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Ним виявився неодноразово судимий 44-річний мешканець Шостки, який зізнався у скоєному».

За словами зловмисника, він скористався надмірною довірливістю хлопчика. Викрадений велосипед думав залишити у себе для власного користування.

Двоколісний поліцейські вилучили та повернули його власнику. За цим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яке вже спрямоване до суду. За скоєне підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: