Завантаження ...

На Сумщині чоловік тільки вийшовши із тюрми вкрав велосипед

«Вкрав, випив - в тюрму!»…Саме за такою «схемою» живе 37-річний житель Сумського району, який, звільнившись з місць позбавлення волі, знов наважився на злочин.



«Вкрав, випив - в тюрму!»…Саме за такою «схемою» живе 37-річний житель Сумського району, який, звільнившись з місць позбавлення волі, знов наважився на злочин. Цього разу «попався» на крадіжці велосипеда, за який доведеться сплатити черговою кримінальною відповідальністю.

До Сумського районного відділу поліції з заявою про крадіжку звернувся один з жителів с.Верхня Сироватка. Літній чоловік розповів, що зайшов до сусіда на кілька хвилин, залишивши свій велосипед біля його будинку, а коли повернувся, виявив зникнення двоколісного.

«Дільничний, який обслуговує цю територію, одразу перевірив раніше судимих місцевих жителів, - коментує Андрій Сердюк, начальник Сумського районного відділу поліції. – В поле зору потрапив 37-рчний чоловік, що нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Коли ж з ним поспілкувались, той зізнався у скоєному. Причиною свого вчинку назвав нестачу грошей, які йому край потрібні були на придбання горілки».

Крадений велосипед поліцейські знайшли в кущах біля сусідської садиби. Двоколісний повернули власнику, а у відношенні підозрюваного відкрили чергове кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яке передбачає п’ятирічне обмеження або позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: