Завантаження ...

На Сумщині поліцейські розшукали зловмисника, який обікрав один з освітніх закладів міста

22-річний раніше судимий чоловік вкрав ноутбук з кабінету директора навчального закладу. Техніку здав у ломбард, а отримані гроші прогуляв.



22-річний раніше судимий чоловік вкрав ноутбук з кабінету директора навчального закладу. Техніку здав у ломбард, а отримані гроші прогуляв. Спритника розшукали у сусідньому районі глухівські оперативники. Тепер за крадіжку йому загрожує кримінальна відповідальність.

До Глухівського відділу поліції звернувся 70-річний директор одного з навчальних закладів міста з заявою про те, що в нього з робочого кабінету вкрали ноутбук «Lenovo».

«На місце пригоди виїхали правоохоронці, – коментує Олександр Войтенко, начальник Глухівського відділу поліції. - Провівши перевірку, знайшлись свідки, що бачили підозрілого чоловіка біля адмінбудівлі. Ним виявився раніше судимий за крадіжки та шахрайства 22-річний житель сусіднього району, який зізнався у скоєному. Останнього розшукали за місцем мешкання та допитали. Чоловік розповів, що, гуляючи Глуховом, дізнався як потрапити всередину одного з навчальних закладів. Потім зайшов до кабінету директора, який був відчинений. Зі столу поцупив ноутбук та швидко вийшов. Техніку здав до ломбарду вже в рідному місті, а отримані гроші витратив на розваги».

Наразі працівники поліції перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів на території області. У відношенні нього за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), яка передбачає трирічне ув’язнення.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: