Завантаження ...

«Позивний «Бандерас»

Рік
2018
Країна
Україна
Мова
українська
Жанр
детектив, екшн, українське
В головних ролях
Антон Андрющенко, Олег Шульга, Юлія Чепурко, Олег Волощенко, Сергій Лефор, Микола Змєєвський, Володимир Романко, Олег Онещак
Режисер
Заза Буадзе
Сценарій
Сергій Дзюба, Артем Кірсанов
Прокат
З 11 жовтня 2018, орієнтовно по 17 жовтня 2018
Тривалість
113 хв.
Вікові обмеження
16+

Події фільму розгортаються восени 2014 року в зоні АТО. Досвідчений капітан Антон Саєнко (Олег Шульга) керує групою контрозвідників. Перед бійцями поставлена задача знешкодити російського підривника Ходока, що регулярно пробирається на українську територію. Завдання ускладнюється тим, що події відбуваються біля рідного села «Бандераса», яке він давно покинув, й жителі якого ставляться до нього як до зрадника, а до ЗСУ – як до ворожої сили.

Військова драма «Позивний «Бандерас» виходить на екрани через 4 роки після подій, що стали підґрунтям для написання сценарію. У основу сюжету ліг щоденник бійця батальйону Кульчицького Сергія Башкова. Впродовж двох років над сценарієм працювали Сергій Дзюба та Артем Кірсанов. Режисером стрічки став Заза Буадзе («Червоний»), який з 2008 року постійно живе та працює в Україні. Головну роль у фільмі виконав актор дніпропетровського театру «Вірим» Олег Шульга. У перші місяці війни на Сході України актор воював у складі добровольчого батальйону, а згодом перейшов до лав Збройних Сил України. Зйомки фільму проходили з використанням справжньої військової техніки, яку надало Міністерство оборони.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: