Завантаження ...

Замовника нападу назвали керівники двох сумських фірм-перевізників (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, поліція затримала 32 молодиків, які, на їхню думку, різали колеса в маршрутних таксі служб-перевізників.



Як повідомив сайт UA:Суми, поліція затримала 32 молодиків, які, на їхню думку, різали колеса в маршрутних таксі служб-перевізників. За попередньою інформацією, озвученою речницею обласного управління поліції Ельвірою Бігановою, пошкодили 15 транспортних засобів.

Подія сталася тут, на вулиці Набережна річки Стрілка, сьогодні близько третьої години ранку.«Приїхав автобус цілий з людьми, вийшли молоді люди, одна бригада пройшла по правій стороні, інша – по лівій, і по колесам всі пройшлися. Скільки машин було – стільки і колес лишилось. Плюс передньому автомобілю панорамне скло розбили», – розповів водій Георгій Козодаєв.

Директорка «Санавто» Ірина Однов’юненко і викликала на місце події працівників поліції. До міського відділку поліції привезли 32 людини.

Один із затриманих розповів, що приїхав до Сум з Білої Церкви для роботи в охоронній сфері: «Перед нашим приїздом трапилася якась пригода, і ми затримані для з’ясування цих подій».

В обід на приміській станції в Сумах поліція проводила слідчі дії. За інформацією речниці Нацполіції Сумщини Ельвіри Біганової, серед транспорту, який там знаходиться, є автобуси та приватні автівки, які можуть належати нападникам. Ми ж зв’язались з директором ТОВ «АТП-Стріла» Олександром Москаленком, підприємство якого нерегулярні перевізники Сум назвали рейдером : «Мені треба розібратися, хто прикривається назвою мого підприємства. Чи Бойко, чи Москаленко, яка різниця. Я в цьому теж хочу розібратися. А ви вважаєте їх перевізниками, якщо в них нема жодного документу і жодного транспортного засобу, власного транспортного засобу, який законно би їздив, виконував би ці перевезення? Чотири фірми мають документи на проїзд «Суми-Київ», і ці перевізники туди нікого не пускають. Жодного документа немає, жодного транспортного засобу у них немає. Всі машини орендовані. То я не знаю. Це я дивлюсь зі своєї «дзвіниці». Це документи, які я маю з «Адмінтрансу», дозвільні. Я не можу виїхати».

Засновником «АТП-Стріла» є Роман Бойко. Його контакти Олександр Москаленко відмовився нам дати. Тож поки коментаря цього чоловіка ми не маємо. Втім, залишаємо за ним право на відповідь. Як повідомила речниця Нацполіції Сумщини Ельвіра Біганова, наразі вона не може ні спростувати, ні підтвердити інформацію про те, чи є він серед затриманих.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: