Завантаження ...

Сумські патрульні розшукали чоловіка, який вчинив ДТП та залишив місце події (+фото)

Подія трапилася 4 серпня, на вулиці Ювілейній. Тоді, вранці, близько 6-ї години, невідомий на автомобілі ВАЗ-2105 не дотримався безпечної швидкості, після чого не впорався з керуванням



Подія трапилася 4 серпня, на вулиці Ювілейній.

Тоді, вранці, близько 6-ї години, невідомий на автомобілі ВАЗ-2105 не дотримався безпечної швидкості, після чого не впорався з керуванням та виїхавши за межі проїжджої частини допустив наїзд на електроопору.

На момент приїзду патрульних на місце події водій його залишив у невідомому напрямку. Охоронці порядку оформили місце ДТП та почали встановлювати винуватця події.

Згодом, працівники відділу розшуку та опрацювання матеріалів дорожньо-транспортних пригод управління патрульної поліції в Сумській області провівши ряд розшукових заходів встановили чоловіка, який був за кермом. Орієнтування щодо нього передали всім екіпажам патрульної поліції.

Днями, на вулиці Харківській, патрульні виявили даного 18-річного водія. На нього поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП та 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: