Завантаження ...

Поліція встановлює причини ДТП у Сумах, в якій зіткнулись «ГАЗель» та велосипедист (+фото)

В результаті аварії водій велосипеда отримав численні травми та госпіталізований до нейрохірургічного відділення обласної лікарні.



В результаті аварії водій велосипеда отримав численні травми та госпіталізований до нейрохірургічного відділення обласної лікарні. Правоохоронці в рамках відкритого кримінального провадження встановлюють всі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Подія сталася по в Сумах, на вул. С. Бандери, о 19:00. Там 46-річний водій автомобіля «ГАЗ-322132» здійснив наїзд на 66-річного велосипедиста, який раптово виїхав на проїзну частину дороги.

В результаті зіткнення останній отримав чисельні тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забійної рани носа, закритого перелому головки малогомілкової кістки правої ноги, забою таза, та був госпіталізований до нейрохірургічного відділення обласної клінічної лікарні.

Наразі за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесне ушкодження потерпілому» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: