Завантаження ...

Сумські патрульні затримали чоловіка, котрий підозрюється в автомобільних крадіжках (+фото)

Нещодавно, вночі, патрульні отримали повідомлення про підозрілого чоловіка, який ходить поблизу автомобілів на вулиці Котляревського.



Нещодавно, вночі, патрульні отримали повідомлення про підозрілого чоловіка, який ходить поблизу автомобілів на вулиці Котляревського.

Інспектори патрульної поліції оперативно прибули на місце події, де під час огляду прилеглої території виявили відчинені чотири автомобілі. Прикладом, в автомобілі ВАЗ-2104 була знята автомагнітола, колонки та акумулятор.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Оглядаючи територію, за гаражем, інспектори виявили сховані речі, які, як потім з’ясувалося, були викрадені з автомобіля ВАЗ-2104.

Коли слідчий здійснював огляд місця події, патрульні помітили підозрілого чоловіка, котрий саме рухався в бік гаражу, де були сховані викрадені речі, а також відповідав орієнтуванню. Тільки-но помітивши працівників поліції громадянин пішов зовсім в іншому напрямку та різко пришвидшив крок.

Охоронці порядку наздогнали та зупинили його. 18-річний чоловік мав брудний одяг, плутався в показах, а також не міг пояснити, що робить у цьому районі, адже проживає майже за 10 кілометрів від місця, де його зупинили.

Поліцейські доставили його до Сумського відділку поліції для з’ясування всіх обставин.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: