Завантаження ...

Сумчани приймали участь у шоу-гонці у Чернігові

У перший день літнього чемпіонату України з біатлону у Чернігові відбулась «Гонка Чемпіонів», в якій взяли участь 12 пар спортсменів.



У перший день літнього чемпіонату України з біатлону у Чернігові відбулась «Гонка Чемпіонів», в якій взяли участь 12 пар спортсменів.

За результатами минулої кваліфікації, першою на старт гонки переслідування вирушила Оксана Хвостенко. І саме пара Оксана Хвостенко/Сергій Семенов і стала в підсумку чемпіонами!

Уродженка Сум Анастасія Меркушіна і глухівчанин Сергій Седнев стали другими за результатами кваліфікації в естафеті і на тому ж місці завершили в результаті гонку.

Третє і четверте місця також посіли спортсмени відповідно до своїх стартовим номерам за результатами кваліфікації. При цьому під кінець гонки уродженець Сум Андрій Дериземля полоскотав нерви своїм вболівальникам, але все ж не упустив призове місце, завойоване в парі з глухівчанкою Анею Кривонос.

На четвертому місці завершила гонку Віта Семеренко в парі з Олегом Бережним, п’ятою - Валя Семеренко таОлександр Біланенко.

Юлія Журавок та В’ячеслав Деркач розмістились на восьмому місці підсумкового протоколу, Інна Супрун та Богдан Цимбал – на дев’ятому, Тетяна Рудь та Артем Тищенко – на одинадцятому.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: