Завантаження ...

У Сумах подорожчає оплата за тепло (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, подорожчає вартість опалення. Котельня північного промвузла опублікувала нові тарифи на гарячу воду та тепло.



Як повідомив сайт UA:Суми, подорожчає вартість опалення. Котельня північного промвузла опублікувала нові тарифи на гарячу воду та тепло. у середньому вартість збільшиться на 23 відсотки за тепло і на 20 відсотків – за гарячу воду.

За нормою плановий тариф на опалення зросте на майже 25 відсотків – з 34 гривень до 42, 40. Плановий тариф на гаряче водопостачання за приладами обліку зросте на 17 відсотків з рушникосушильниками і на 22 відсотки – якщо рушникосушильників немає.

Свої пропозиції щодо зміни тарифів сумчани можуть подати у письмовому вигляді за адресою вул. Холодногірська, 35 до 24 вересня до 17:00. Затверджуватиме тарифи сумський міськвиконком.

Яка ситуація з підвищенням тарифу в ТОВ «Сумитеплоенерго» нам сьогодні пообіцяв розказати директор Дмитро Васюнін. Втім протягом дня він слухавку не брав. Ми намагатимемось зв’язатися з чоловіком далі і готові надати йому ефірний час для відповіді.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: