Завантаження ...

Вісім поєдинків зіграють в суботу у чемпіонаті області з футболу

У суботу на полях Сумщини будуть зіграні чергові матчі чемпіонату області з футболу. У вищій лізі ігровий день розпочнеться о 15:00.



У вищій лізі ігровий день розпочнеться о 15:00. В цей час в Тулиголове на поле вийдуть «Тулиголовець» та глухівський «Велетень», в Кролевці – ФК «Кролевець» та ФК «Шостка». У матчах першого кола «Велетень» розгромив суперника з рахунком 10:1, «Шостка» поступилась «Кролевцю» з рахунком 0:2. Годиною пізніше у Сніжках на Буринщині розпочнеться матч «Гранум» — «LS Group», у Ромнах – «Молодь Роменщини-Альянс-2» — «Тростянець». У першому колі «Гранум» програв супернику з рахунком 0:4, «Молодь Роменщини-Альянс-2» — 0:3.

О 15:00 у Шпотівці на Конотопщини тур у першій лізі відкриють «Кристал-Локо» та сумський «Сумбуд-СНАУ». У першому матчі цих команд конотопчани перемогли суперника з рахунком 2:1. О 16:00 у Сумах (на полі ФЦ «Барса») матч розпочнуть «Україна-Токарі» та білопільський «Аграрник-Авангард». Паралельно цьому матчу у Тростянці зіграють свій поєдинок «Тростянець»-2 та северинівський «Колос»; у Лебедині – «Лебединець» та краснопільський «Явір». У матчах першого кола перемоги святкували «Україна-Токарі» (3:2), «Колос» (технічну) та «Явір» (4:1).

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: