Завантаження ...

Застарілі мости на Сумщині замінять на сучасні металеві гофровані конструкції

Сучасні технології застосовуються при відновленні дорожньої інфраструктури на Сумщині. Мова йде про заміну застарілих малих мостів на сучасні металеві гофровані конструкції.



Сучасні технології застосовуються при відновленні дорожньої інфраструктури на Сумщині. Мова йде про заміну застарілих малих мостів на сучасні металеві гофровані конструкції. Відразу два малих моста, що розташовані на км 108+850 та 110+927 автодороги Р-46 Харків-Охтирка, вже найближчим часом будуть замінені на сучасні металеві гофровані конструкції. Гофротруби з нержавіючої сталі, що активно використовуються при ремонті штучних споруд, стійкіші до агресивного впливу навколишнього середовища і мають високі характеристики міцності, морозостійкості та водонепроникності.

Наразі активні роботи тривають на 110 км. Там демонтований старий міст і укладена водопропускна труба діаметром 1400 мм. Підрядною організацією, що виконує ремонт на замовлення Служби, проводяться роботи по стабілізації перезволоженого грунта. Триває засипання котловану з пошаровим ущільненням. Проводяться підготовчі роботи до монтажу металевих гофрованих конструкцій. Згодом буде влаштований і новий дорожній одяг.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: