Завантаження ...

Мобільність містян будуть досліджувати у Сумах (+відео)

За повідомленням сайту UA:Суми, Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» хоче скасувати рішення тендерного комітету Сумської міськради



За повідомленням сайту UA:Суми, Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» хоче скасувати рішення тендерного комітету Сумської міськради, яке 10 вересня обрало переможем іншого учасника аукціону. Закуповує міська рада послуги з вивчення мобільності та міграції сумчан. Торги відбулись 4 вересня. 14 вересня львів’яни подали скаргу.

Зазначимо, за дослідження планують сплатити переможцю торгів 415 тис. грн. з міського бюджету. За рішенням тендерного комітету їх може отримати Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського. Це друге цьогорічне дослідження на ринку міських пасажирських перевезень. Перше – з вивчення пасажиропотоку – відбулось у червні й коштувало воно платникам податків Сум 200 тис. грн. Повна сума, яку у 2018 році витратять на проведення подібних досліджень, за словами члена громадської комісії з питань бюджету Максима Корнієнка, – близько півтора мільйона гривень.

На думку аналітика з питань транспорту порталу «Alltransua» Івана Черниша, дослідження мобільності має бути актуальним орієнтовно до 2021 року.

У 2021 році у міській раді планують провести наступний транспортний конкурс. Що стосується транспортної схеми востаннє її в Сумах затверджували у 2011 році.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: