Завантаження ...

На Сумщині візит до колишньої дружини закінчився криміналом

Напевно знаючи, що жінки немає вдома, її колишній чоловік зламав замок на дверях та вкрав дві тисячі гривен.



Напевно знаючи, що жінки немає вдома, її колишній чоловік зламав замок на дверях та вкрав дві тисячі гривен. Однак скористатися ними не встиг - працівники поліції відразу викрили злодія та повернули потерпілій поцуплені у неї гроші.

До Тростянецького відділення поліції звернулася 50-річна жителька Боромлі з повідомленням про те, що невідомий зловмисник зламав замок та пошкодив вхідні двері її будинку.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Вже в присутності працівників поліції заявниця виявила, що з її оселі зникли грошові кошти в сумі 2000 гривень.

Опитавши жінку, сусідів та ймовірних свідків, що могли бачити зловмисника, оперативники дійшли висновку, що «руку» до вчинення крадіжки доклав хтось з її близьких. І, як з‘ясувалось, мали рацію: зловмисником виявився колишній чоловік заявниці.

«Після розлучення 55-річний громадянин залишився жити на одному подвір‘ї з колишньою дружиною, але в сусідньому будинку. Він добре знав, де вона зберігає гроші. Влучив момент, коли та пішла з дому у справах, зламав замок, зайшов до помешкання та забрав гроші, – коментує начальник Тростянецького відділення поліції Ігор Кісільов. - Сам зловмисник зізнається у скоєному, говорить, що поцуплені гроші хотів витратити на власні потреби, але…не встиг – завадили працівники поліції. При ньому знайшли всю вкрадену суму, і зараз кошти вже повернуті законній власниці».

В поліції за фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: