Завантаження ...

1 жовтня на Сумщині стартує призовна кампанія

На необхідності виконання плану осіннього призову на строкову військову службу, доведеного районам області та містам обласного значення



На необхідності виконання плану осіннього призову на строкову військову службу, доведеного районам області та містам обласного значення, наголосив заступник голови облдержадміністрації Іван Боршош

За його словами, Сумська область виконала план весняного призову на 100%, окремі міста та райони перевиконали план, тоді як інші не спромоглися дотягти й до 80%.

«Так не має бути, тому в цьому році є ініціатива стимулювати фінансово тих керівників районів, які виконають план призовної кампанії, – говорив Іван Боршош.

Як повідомив начальник обласного управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Віталій Тимошенко, Сумщині збільшили план призову на строкову військову службу. І наразі нашій області необхідно відправити на строкову військову службу 741 особу. Крім того, нинішня осіння призовна кампанія триватиме з 1 жовтня по 31 грудня.

«Я хочу заспокоїти батьків: юнаки, які проходитимуть строкову службу, не направлятимуться в зону проведення бойових дій. Тому вам не треба хвилюватися за своїх дітей», – говорив він.

Заступник обласного військового комісара Сергій Шуляков зазначив, що із 741 призовників, які доведені планом, 369 осіб направлятимуться служити у Збройних Силах України, 266 осіб – до Нацгвардії, 43 особи – до Державної спеціальної служби транспорту, 63 особи – до Державної прикордонної служби України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: