Завантаження ...

На Сумщині рятувальники отримали сучасні пожежні автомобілі та оснащення

17 вересня у день професійного свята автопарк одразу двох гарнізонів оперативно-рятувальної служби Сумщини поповнися пожежними автомобілями на базі шасі КРАЗ



17 вересня у день професійного свята автопарк одразу двох гарнізонів оперативно-рятувальної служби Сумщини поповнися пожежними автомобілями на базі шасі КРАЗ, придбаними за рахунок державного бюджету.

В м.Шостка на урочисті заходи до місцевих рятувальників завітав голова обласної державної адміністрації Микола Клочко разом із народним депутатом України Ігорем Молотком, начальником Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Геннадієм Воликом, міським головою Миколою Ногою та головою райдержадміністрації Віктором Ждаміровим.

Очільник Сумщини подякував працівникам Служби порятунку за їх вкрай важливу щоденну роботу та вручив начальнику Шосткинскього гарнізону ключі від новенького пожежного авто. У свою чергу народний депутат від данного округу Ігор Молоток передав вогнеборцям 40 захисних касок сучасного зразка, а керівництво місцевої влади та самоврядування — потужний дизельгенератор і набори інструментів для ремонту техніки.

Начальник обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій привітав колег та розповів присутнім чому саме у день вшанування ікони Божої Матері «Неопалима Купина» рятувальники відзначають своє професійне свято. Геннадій Волик від імені особового складу подякував поважним гостям і запевнив, що завдяки наданій допомозі рятувальні підрозділи зможуть ще оперативніше та ефективніше приборкувати надзвичайні події на Сумщині і оберігати спокій населення від небезпек.

Продовжились заходи практичною демонстрацією можливостей отриманої техніки щодо ліквідації пожеж та подолання наслідків надзвичайних подій.

Цього ж дня сучасний пожежний КРАЗ отримали і конотопські вогнеборці, яких привітати із професійним святом також завітали Микола Клочко, Ігор Молоток та Геннадій Волик. До урочистостей долучилось керівництво міста та району. А вихованці Конотопського центру дитячої та юнацької творчості влаштували концерт.

Народний депутат передав рятувальникам 40 пожежних касок, а начальник обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій - 54 комплекти форменого одягу. Кращих працівників гарнізону нагородили грамотами райдержадміністрації, районної та міської ради.

Ігор Молоток запевнив, що разом з керівництвом обласної адміністрації докладе усіх зусиль, аби й надалі робити внесок у розвиток Служби порятунку. Підтримку і тісну та плідну співпрацю з боку місцевої влади пообіцяла і секретар Конотопської міськради Тетяна Сизон.

Присутній на святі настоятель Храму Всіх Святих (м.Конотоп) протоієрей Ігор Казьмерук відслужив молебень, благословив особовий склад служби та освятив техніку і приміщення пожежного депо рятувальників.

Управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: