Завантаження ...

Справу підлітка, виправданого за вбивство повторно слухають у Сумах (+відео)

Вчора під час нового розгляду справи підлітка, виправданого за вбивство, у Зарічному суді досліджували і долучали докази.



Як повідомив сайт UA:Суми, вчора під час нового розгляду справи підлітка, виправданого за вбивство, у Зарічному суді досліджували і долучали докази. Зокрема, переглядали відео з камер спостереження. Після цього до справи долучили протокол огляду місця подій, протокол огляду предметів, вилучених у обвинуваченого – Костянтина Лободюка, і висновки судмедекспертів. Розглядати справу продовжать 20 вересня.

Справу повернули на новий розгляд у червні рішенням Апеляційного суду Сумської області. Мова йде про подію 2015 року. Тоді 10 травня група молодих людей на Петропавлівській зустріла двох чоловіків. Між двома компаніями виникла спочатку словесна перепалка, потім сутичка, під час якої, за версією прокуратури, обвинувачений дістав ніж і наніс удари двом чоловікам, один із яких помер на місці. Прокуратура кваліфікувала такі дії вбивство з хуліганських спонукань, Зарічний суд назвав це самообороною.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: