Завантаження ...

На Сумщині чоловік викрав мотоцикл у рідного брата

Аби знайти зниклий транспортний засіб, працівникам Охтирського відділу поліції довелося витратити чимало часу та сил. Угнаний мотоцикл знайшов свого нового господаря аж на Полтавщині.



Аби знайти зниклий транспортний засіб, працівникам Охтирського відділу поліції довелося витратити чимало часу та сил. Адже, як виявилось під час слідства, угнаний мотоцикл знайшов свого нового господаря аж на Полтавщині.

Сорокачотирирічний житель Охтирки, раніше неодноразово судимий за вчинення крадіжок, часто відвідував свою стареньку бабусю, що проживає в одному з сіл району. І не стільки допомагав, як вивозив до найближчого пункту прийому металобрухту тихцем взяті з садиби металеві речі. Коли на подвір‘ї нічого «підходящого» не залишилось, черга дійшла до транспортного засобу молодшого брата.

Злодія не зупинив той факт, що 33-річний брат дуже дорожив мотоциклом - адже це був подарунок від батька. А тому, не довго думаючи, збув його першому-ліпшому покупцю за смішну ціну у 900 гривен.

Працівники поліції в рамках відкритого за ознаками ч. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом) кримінального провадження провели ряд оперативно-пошукових заходів. І знайшли викраденого «коника» в одному з райцентрів сусідньої області. Слід сказати, що новий господар добре дбав про свою покупку – охтирчанин, якому правоохоронці повернули мотоцикл, залишився задоволений технічним станом свого транспорту, і щиро дякує працівникам поліції за їх роботу.

Що ж стосується брата-злодія, то йому загрожує чергове покарання у вигляді від 3 до 5 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: