Завантаження ...

«Динамівський» п’єдестал

У Сумах на полі стадіону у парку «Казка» розіграли медалі чемпіонату України з хокею на траві серед дівчат 2007/2008-го років народження. За нагороди протягом трьох днів вели боротьбу чотири сумські команди та збірна міста Полтава.



У Сумах на полі стадіону у парку «Казка» розіграли медалі чемпіонату України з хокею на траві серед дівчат 2007/2008-го років народження.

За нагороди протягом трьох днів вели боротьбу чотири сумські команди та збірна міста Полтава. Остання в підсумку посіла п’яте місце у підсумковій турнірній таблиці. На четвертому завершили турнір вихованки сумської обласної дитячо-юнацької спортшколи. Третя команда СДЮШОР «Динамо» виборола «бронзу». «Золото» в останньому матчі турніру розіграли перша та друга команди «динамівок». Перемігши суперниць з рахунком 3:2 звання чемпіонок здобули дівчата СДЮШОР «Динамо»-2. Перша команда завершила змагання зі «сріблом».

Відзначені були кращі гравці команд. Серед юних сумчанок такими визнані Олександра Саврас (СДЮШОР «Динамо»-1),Маргарита Михайлюк (СДЮШОР «Динамо»-2), Анастасія Авраменко (СДЮШОР «Динамо»-3) та Вікторія Зякун (ОДЮСШ).

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: