Завантаження ...

В Сумах поліція викрила місцевого жителя, який незаконно вирощував та зберігав коноплю

Понад 2 кг сушеної марихуани та невеличкий посів коноплі виявили працівники поліції по боротьбі незаконним обігом наркотиків на городі в 40-річного місцевого жителя.



Понад 2 кг сушеної марихуани та невеличкий посів коноплі виявили працівники поліції по боротьбі незаконним обігом наркотиків на городі в 40-річного місцевого жителя. Сам «аграрій» пояснив, що вирощував заборонене зілля для себе, проте в поліції не виключають, що останній міг збувати марихуану наркозалежним особам.

Коли працівники поліції отримали оперативну інформацію про те, що один з місцевих жителів, що мешкає в приватному секторі обласного центру, вирощує коноплі, то відразу навідались до нього із перевіркою.

Інформація підтвердилась. За будинком, подалі від сторонніх очей, був виявлений дбайливо доглянутий посів коноплі - правоохоронці нарахували 36 кущів. А на горищі будинку - ще понад двох кілограмів сушених стебел коноплі.

По даному факту в поліції відкрили кримінальне провадження одразу за двом статтями КК України – ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних речовин» та ст.310 «Посів або вирощування конопель».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: