Завантаження ...

Лісівники Сумщини приймають вітання з нагоди професійного свята

У третю неділю вересня в Україні вшановують величну працю лісівників. Є чим пишатися і колективу Сумського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Сумиоблагроліс».



У третю неділю вересня в Україні вшановують величну працю лісівників. Є чим пишатися і колективу Сумського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Сумиоблагроліс». На цьому під час святкових урочистостей, що відбулися сьогодні у стінах регіонального парламенту, наголосив перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль.

«Ті показники, які демонструють лісівники нашого краю, свідчать про чималу завзятість, господарський підхід до поставлених завдань і відданість професії. За перше півріччя поточного року до обласного бюджету підрозділами «Сумиоблагролісу» перераховано близько 500 тис. грн. Це серйозний результат», – відзначив Анатолій Якович.

Разом із тим, наголосив посадовець, що жодна праця неможлива без перепон. Трапляються вони і в роботі лісівників Сумщини.

«Нині на заваді ефективній діяльності лісової галузі стало неврегульоване законодавство. Та будьте певні: робиться все можливе, щоб вирішити цю проблему. На вересневій сесії облради прийнято звернення до вищого керівництва держави з даного приводу. Крім того, питання ретельно вивчалося на колегії в облдержадміністрації, – розповів перший заступник очільника парламенту Сумщини. – Тож у цей святковий день хочу запевнити, що ми завжди вас підтримуватимемо. Докладемо всіх зусиль, аби «Сумиоблагроліс» працював успішно, результативно та впевнено дивився у завтрашній день».

В.о. генерального директора КП «Сумиоблагроліс» Олександр Зорін у свою чергу зауважив, що очолюваний ним колектив прагнутиме бути на висоті. «Думаю, що ми не підведемо ні обласну раду, в підпорядкуванні якої перебуваємо, ні жителів Сумщини, для яких наша праця є дуже важливою», – зазначив він.

На знак подяки за сумлінну високопрофесійну працю Анатолій Річкаль вручив ціле гроно нагород кращим з-поміж тих, хто гордо носить звання лісівника. Власне, почесної відзнаки обласної ради «За заслуги перед Сумщиною» ІІІ ступеня удостоєний директор ДП «Шосткинський агролісгосп» Петро Костюченко. Грамотами вшановано фахові звершення представників районних агролісгоспів Віталія Євсюкова, Віталія Поляниці, Сергія Котляренка, Олексія Матвієнка, Сергія Малюка, Івана Груші. А от чарівні представниці лісової галузі Валентина Оксак та Тетяна Карпенко нагороджені цінними подарунками обласної ради.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: