Завантаження ...

На Сумщині шахрайки зняли «порчу» разом з грошима

Одинадцять тисяч гривен втратила старенька жителька Путивля, повіривши двом «знахаркам», що взялися зняти порчу з її житла. Зараз працівникип поліцїх розшукують зловмисниць



Одинадцять тисяч гривен втратила старенька жителька Путивля, повіривши двом «знахаркам», що взялися зняти порчу з її житла. Зараз працівникип поліцїх розшукують зловмисниць та сподіваються на допомогу небайдужих громадян.

Учора до працівників Путивського відділення поліції зверналя за допомогою 80-річна місцева жителька. Старенька розповіли: дві смагляві незнайомки буквально двадцять хвилин під приводом зняття порчі зайшли до її будинку і виманили неї 11 000 грвиен.

Сьогодні слідчі за даним фактом вже відкрили кримінальне за ознаками ч. 2 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому), в рамках якого встановлюються особи підозрюваних та їх місцеперебування.

На вигляд першій жінці 50 років, зростом близько 180 см., міцної статури, була одягнута в темну спідницю та блузку. Другій жінці на вигляд 45 років, зрістом 175 см., середньої статури. Обидві мають смагляву шкіру, розмовляють на суржику, мають темне волосся.

Працівники поліції застерігають громадян від легковажної довіри до подібного роду «ворожок», «цілительок» і «знахарок», та сподіваються на допомогу громадян у встановленні зловмисниць, що обдурили стареньку путивлянку. В тому разі, якщо хтось з них бачив цих жінок, чи має інформацію про їх місцеперебування, або бачив при пересуванні транспортом, прохання повідомити про це до Путивльського відділення поліції за адресою: 41500, Сумська обл., м. Путивль, просп. Іоана Путивльського, 42, або за телефонами: (05442) 5-46-61, (050) 307-98-17.

Будемо вдячні за допомогу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: