Завантаження ...

«Чорно-білі слова» - новий проект митця Вадима Козловського в Сумах

Фотовиставка уперше показана саме в Сумах – такий собі подарунок місту, в яке митець встиг закохатися ще з першої поїздки сюди, коли брав участь у спільній фотовиставці вінничан. Вадима Козловського у дружньому колі знають як людину, що із особливим талантом робить обидві справи: лікує людей та фотографує.

Фотовиставка уперше показана саме в Сумах – такий собі подарунок місту, в яке митець встиг закохатися ще з першої поїздки сюди, коли брав участь у спільній фотовиставці вінничан.

Вадима Козловського у дружньому колі знають як людину, що із особливим талантом робить обидві справи: лікує людей та фотографує. При цьому сам автор зізнається - обидва заняття потребують колосального часового ресурсу та зосередженості на деталях.

До Сум Вадим приїхав на запрошення фотоклубу «Позитив», який узяв на себе місію показати сумчанам творчість високого ґатунку. Фотографія Козловського складна для розуміння. Особливості її форми дехто з митців порівнює з прогулянкою людини, яка задивившись на зоряне небо, перечеплюється, втім так не хоче опускати голову донизу.

Своїми роботами автор дивувати нікого й ніколи не збирався. У його планах – зафіксувати тиху мелодію світу та дати послухати її глядачам у зафіксованих, вже відсепарованих чорно-білих фотозображеннях.



За матеріалами СОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: