Завантаження ...

На Сумщині за добу поліцейські розкрили шість крадіжок

Протягом останньої доби до поліції надійшли повідомлення про крадіжки грошей, техніки, металевих виробів, автозапчастин та особистих речей знайомих.



Протягом останньої доби до поліції надійшли повідомлення про крадіжки грошей, техніки, металевих виробів, автозапчастин та особистих речей знайомих. Зловмисниками виявились жителі Тростянецького, Лебединського, Охтирського, Глухівського, Сумського районів та обласного центру, у відношенні яких відкрили кримінальні провадження.

Так, вчора до Сумського відділу поліції звернулись двоє громадян. Жінка поскаржилась на подружжя, яке в неї тимчасово мешкало. Останні за її словами вкрали чотири радіатори опалення з її будинку. Правоохоронці розшукали підозрюваних - місцевих жителів 30 та 37 років, які зізнались у скоєному. Іншим заявником виявився житель району. Він розповів, що з його автомобіля зникла бензопила, яку, як потім встановили у поліції, викрав 61-річний сумчанин.

Ще двох зловмисників виявили дільничні Глухівського та Тростянецького району. Там двоє чоловіків віком 30 та 21 років обікрали орендовані ними будинки. Один з них кілька місяців виносив металеві вироби, інший – привласнив собі ноутбук та мобільний телефон господарки оселі.

А в одному з сіл Лебединського району двоє приятелів «вподобали» запчастинами з трактору 55-річного односільчанина. Інший 47-річний охтирчанин обікрав приятеля, поцупивши його банківську картку, з якої в подальшому зняв 400 гривень.

Працівники поліції вже повернули частину викраденого власникам. У відношенні всіх фігурантів відкрили кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне, в залежності від тяжкості злочину, їм може загрожувати покарання до трьох років обмеження чи позбавлення волі до шестирічного ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: