Завантаження ...

На Сумщині правоохоронці посилюють боротьбу з нелегальною міграцією

В рамках проведення операції «Мігрант» керівниками правоохоронних органів Сумщини спланований комплекс профілактичних заходів спрямованих на припинення адміністративних та кримінальних правопорушень, вчинених іноземцями



В рамках проведення операції «Мігрант» керівниками правоохоронних органів Сумщини спланований комплекс профілактичних заходів спрямованих на припинення адміністративних та кримінальних правопорушень, вчинених іноземцями. Одним з яких є несення служби спільними нарядами поліції особливого призначення ГУНП та Сумського прикордонного загону в контрольованих прикордонних районах.

Планується, що робота таких нарядів сприятиме оздоровленню оперативної обстановки на території обслуговування, налагодженню тісної співпраці всіх органів системи МВС, підвищенню інтенсивності патрулювання основних маршрутів, які ведуть до державного кордону.

Нагадаємо, що за дорученням керівництва МВС України на території держави, в тому числі і на Сумщині, тривають цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант»

Метою яких є запобігання порушення законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, протидії незаконній міграції та виявлення порушень правил перебування іноземців на території України.

У тісній взаємодії в заходах беруть участь підрозділи Національної поліції, військовослужбовці Сумського прикордонного загону, співробітники оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонної служби України, Державної міграції служби України та Служби безпеки України.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: