Завантаження ...

Поліція Сумщини продовжує знищувати нарковмісні «врожаї»

В ході операції «Мак-2018» поліцейські викрили чергового «поціновувача» наркотиків, який на своїй присадибній ділянці вирощував мак снодійний. Незаконний посів правоохоронці знищили



В ході операції «Мак-2018» поліцейські викрили чергового «поціновувача» наркотиків, який на своїй присадибній ділянці вирощував мак снодійний. Незаконний посів правоохоронці знищили, а його власника притягли до кримінальної відповідальності.

Незаконний посів снотворного маку виявили оперативники Охтирського відділу поліції, які, завітавши на територію домоволодіння 55-річногог чоловіка, побачили на його городі грядки з насадженнями 58 рослин маку з явними ознаками культивації.

Власник наркоплантації у своє виправдання пояснив, що рослини насіяв виключно для власного споживання, якими іноді підіймав собі настрій.

Незаконний посів працівники поліції знищили, а вилучені кущі маку направили на експертизу. У відношенні чоловіка за незаконний посів або вирощування снотворного маку відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.310 КК України, яка передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: