Завантаження ...

Поліція Сумщини виявила іноземців-нелегалів без документів

За минулу добу в ході операції «Мігрант» працівники поліції спільно з працівниками міграційної служби виявили трьох іноземців, які порушили правила перебування на території нашої країни.



За минулу добу в ході операції «Мігрант» працівники поліції спільно з працівниками міграційної служби виявили трьох іноземців, які порушили правила перебування на території нашої країни. Серед порушників - двоє чоловіків та жінка, в яких при перевірці документів, їх не виявилось.

Нагадаємо, в області тривають заходи щодо виявлення іноземців чи осіб без громадянства, які нелегально знаходяться на території країни без необхідних документів. Чергових таких порушників виявили у Середино-Буді та Конотопському районі.

54-річного іноземця-нелегала виявив дільничний Середино-Будського відділення поліції під час перевірки місць проживання іноземних громадян у міст. Останній вже тривалий час перебував на Сумщині з простроченими документами.

Ще двох іноземців виявили працівники конотопської поліції під час перевірки поїздів. Ними виявились 69-річна жінка та 25-річний чоловік, які також порушили правила перебування на Україні.

На порушників склали адміністративні протоколи за ст.203 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді сплати чималого штрафу.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: