Завантаження ...

Поліцейські Сумщини допомогли повернути викрадений ТВ-тюнер

Перебуваючи в гостях у свого товариша, 35-річний чоловік вирішив його обікрасти. Поцупив він телевізійний тюнер, який встиг продати.



Перебуваючи в гостях у свого товариша, 35-річний чоловік вирішив його обікрасти. Поцупив він телевізійний тюнер, який встиг продати. Зловмисника викрили дільничні офіцери поліції та притягли його до кримінальної відповідальності.

До дільничного звернувся 57-річний мешканець Шостки. Чоловік розповів йому, що з його будинку вкрали телевізійний тюнер. У скоєному він запідозрив свого приятеля, який був частим гостем у нього вдома.

Правоохоронці розшукали знайомого заявника - 35-річного місцевого, який вже потрапляв в поле зору поліції. Він зізнався, що обікрав приятеля із-за браку грошей. Викрадене продав знайомому, а гроші витратив на спиртне, цигарки та продукти харчування.

Правоохоронці вже знайшли, вилучили та повернули власнику його ТВ-тюнер. А у відношенні його приятеля відкрили чергове кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: