Завантаження ...

На Сумщині упродовж доби на пожежах загинула одна людина і одна травмована

14 серпня о 09:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул.Ялинівка у м.Кролевець.



14 серпня о 09:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул.Ялинівка у м.Кролевець. На місце виклику прибув черговий караул 22-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Як було встановлено, вогонь охопив покрівлю господарчої споруди та погрожував перекинутись на розташований поруч житловий будинок. О 10:00 рятувальникам вдалось відвернути небезпеку та локалізувати загоряння. Об 11:00 полум'я повністю приборкали.

Всього на гасіння було залучено 5 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок пожежі постраждав 75-річний батько господаря оселі. Постраждалого з опіками тіла медпрацівники доправили до лікарні.

Цього ж дня о 15:00 від чергового Недригайлівського відділу поліції надійшла інформація про виявлення на місці пожежі в с.Беседівка тіла загиблої людини. Пожежно-рятувальні підрозділи на гасіння не викликались. За попередніми даними, загоряння сталося в приватному житловому будинку. Загиблим виявився 48-річний син господарки оселі. На місці працювала слідчо-оперативна група. За попередніми висновками фахівців, припустимою причиною загоряння стала необережність під час паління.

З початку року на Сумщині вогонь забрав життя 36 людей, проти 26 — за аналогічний період 2017 року. Щоб зупинити страшну статистику рятувальники закликають громадян проявити відповідальність у дотриманні правил пожежної безпеки та бути максимально обережними у поводженні з вогнем!

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: