Завантаження ...

Одна із ОТГ Сумщини отримала новенький шкільний автобус

Під час урочистостей з нагоди Дня села у Коровинцях, що у Недригайлівському районі, голова облдержадміністрації Микола Клочко вручив ключи від нового шкільного автобуса



Під час урочистостей з нагоди Дня села у Коровинцях, що у Недригайлівському районі, голова облдержадміністрації Микола Клочко вручив ключи від нового шкільного автобуса, придбаного за умов співфінансування, директору сільської школи Віктору Шилу і сільському голові Сергію Шилу

Вже 23-річницю заснування села Коровинці відзначають місцеві жителі, завітав на свято і Микола Клочко: «Вітаю із важливим для вас традиційним святом – Днем вашого села. Я вдячний кожному жителю за те, що працюєте задля розвитку і процвітання рідного села, а отже й України».

Посадовець розповів, що два роки тому за кошти ДФРР утеплили дитячий садочок, згодом розпочали реконструювати і утеплювати Коровинську загальноосвітню школу, що є опорною.

«Нині за кошти державної субвенції ми придбали шкільний автобус, який є результатом спільної роботи, адже Коровинська сільська рада виділила на цей автобус у сумі майже 535 тисяч гривень», – додав Микола Клочко.

За словами Віктора Шила, віднині усі школярі доїжджатимуть до школи із комфортом у будь-яку погоду, що є дуже важливим, особливо, для сільських мешканців.

Принагідно очільник області привітав громаду і з Медовим Спасом. «Бажаю усім жителям громади щастя, здоров’я, достатку і якщо не медового, то хоча б мирного і благополучного життя», – звернувся він до присутніх.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: