Завантаження ...

Жінці, яка залишила свою дитину без допомоги після побиття батьком загрожує до восьми років

Прокуратурою Сумської області сьогодні, 10 серпня 2018 року, повідомлено про підозру 24 річну жінку, яка залишила свою дитину помирати після того, як дівчинку побив батько.



Прокуратурою Сумської області сьогодні, 10 серпня 2018 року, повідомлено про підозру 24 річну жінку, яка залишила свою дитину помирати після того, як дівчинку побив батько. Дії підозрюваної кваліфіковано за ч. 3 ст. 135 (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження, що спричинило її смерть) КК України.

Мова йде про трагедію, що сталась 13.07.2018 близько 14.00 год. в с. Кальченки Білопільського району. Тоді батько за відмову їсти схопив дволітрову пластикову пляшку, яка була наповнена водою, та наніс нею два удари по голові 4-річної дитини, а потім ще й ударив дівчинку кулаком в область голови. Після чого він поклав дитину на ліжко. Наступного дня, 14.07.2018, близько 20.00 год. дівчинка померла. Згідно висновку медиків, дитини отримала вогнищеву травму головного мозку, безпосередньою причиною смерті є механічна асфіксія харчовими масами.

Все це відбувалось на очах у матері дитини, яка не перешкоджала побиттю дитини, а також не викликали медиків.

Нагадуємо, що батько за підозрою в умисному побитті та залишенні в небезпеці дитини на вирок суду чекає в СІЗО, відтепер на лаві підсудних опиниться і його дружина. Окрім того, триває слідство за фактом неналежного виконання своїх службових обов’язків співробітниками органів та служб, які опікуються захистом прав дитини.

Батькам дівчинки загрожує до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: