Завантаження ...

Смертю 52-річного жителя Сумщини закінчилась чергова домашня сварка

Чоловік помер внаслідок побоїв, котрих зазнав від свого пасинка. Останній після скоєного певний час переховувався від полісменів, однак був затриманий та доставлений до відділку поліції.



Чоловік помер внаслідок побоїв, котрих зазнав від свого пасинка. Останній після скоєного певний час переховувався від полісменів, однак був затриманий та доставлений до відділку поліції.

Про чоловіка, знайденого мертвим, з чисельними синцями та саднами, до поліції повідомила місцева медична працівниця, яку викликала співмешканка померлого. На місце одразу була направлена слідчо-оперативна група.

Прибувши за вказаною адресою, полісмени з’ясували, що тіло знаходилось біля будинку, де мешкав померлий з дружиною. Остання пояснила правоохоронцям, що напередодні ввечері чоловік посварився з її 29-річним сином. Конфлікт переріс у бійку, а зранку вона знайшла співмешканця вже бездиханним.

«Самого підозрюваного вдома не виявилось, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – На його розшук був зорієнтований весь особовий склад відділу поліції. Знайшли та затримали останнього в рідному селі, де він вирішив добровільно здатися правоохоронним органам».

За словами підозрюваного, він не хотів, щоб мати жила з цим чоловіком. На цьому ґрунті у них часто виникали конфлікти, під час яких він виганяв вітчима з дому. Того дня, повернувшись додому з заробітків, він знову побачив вітчима п‘яним. Між ними виникла словесна сварка, яка переросла у бійку. Коли ж старший чоловік впав, молодший витягнув його з будинку на вулицю, та там і залишив.

За висновком експерта, потерпілий помер від внутрішньої кровотечі у черевній порожнині.

Наразі підозрюваному вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Навмисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: