Завантаження ...

В Сумах поліція затримала трьох жінок за підозрою у крадіжці

Зловмисниці під час розмови з 39-річною сумчанкою зуміли непомітно зняти з неї золотий ланцюжок. Працівники поліції затримали спритниць



Зловмисниці під час розмови з 39-річною сумчанкою зуміли непомітно зняти з неї золотий ланцюжок. Працівники поліції затримали спритниць на вулиці та доправили для з‘ясування всіх обставин до Сумського відділу поліції.

Коли на лінію «102» надійшов телефонний дзвінок від схвильованої сумчанки про крадіжку у неї золотого ланцюжка, на виклик негайно прибули два наряди патрульної поліції та дільничний офіцер. Правоохоронці з‘ясували: заявницю біля церкви зупинили три смаглявих жінки, і запитали дорогу до обласної дитячої лікарні. Поки вона пояснювала маршрут, одна зі співбесідниць зуміла непомітно зняти з шиї жінки золоту прикрасу разом з підвіскою-хрестиком. Що цікаво: хрестик громадянки під час розмови повернули сумчанці одразу, і поки спантеличена молодиця оговтувалась, та пішли у своїх справах далі.

Що ж стосується ланцюжка, то його згодом працівники поліції вилучили у однієї зі зловмисниць – заявниця упізнала його на руці своєї недавньої співрозмовниці. Після проведення слідчих дій він також повернеться до своєї власниці.

Затриманих на вулиці обласного центру жінок доправили до відділу поліції та опитали. З‘ясувалось, що дві з них, віком 52-х та 40 років, – місцеві жительки. Третя, 22-річна дівчина, жителька Київської області.

Наразі за фактом крадіжки вже відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 КК України, в рамках якого підозрювані перевіряються на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: