Завантаження ...

На Сумщині триває операція «Мігрант» - виявлено ще трьох «нелегалів»

Право- порушниками виявились громадяни Республіки Молдови, Російської Федерації та Республіки Нігерії, які перебували на території України, не маючи на це жодних законних підстав.



Правопорушниками виявились громадяни Республіки Молдови, Російської Федерації та Республіки Нігерії, які перебували на території України, не маючи на це жодних законних підстав.

В рамках проведення основного етапу операції працівниками кримінальної поліції ГУНП області спільно з працівники відділу організації запобігання нелегальної міграції, реадмісії та видворення УДМС області під час перевірки законності перебування іноземних громадян на території Сумської області, було виявлено трьох іноземців-правопорушників віком 26, 30 та 46 років. Останнім часом вони перебували на території Ямпільського, Роменського районів та в Сумах з простроченими документами на право перебування на території України.

За даними фактами на всіх «нелегалів» правоохоронці склали адмінпротоколи за ч.1 ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». Правопорушникам загрожує штраф у розмірі від тридцяти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: