Завантаження ...

На Сумщині поліція вручила підозру ще п‘ятьом учасникам масової бійки в Конотопській міськраді

Сьогодні працівники Слідчого управління ГУНП області, Департаменту внутрішньої безпеки НПУ та спецпідрозділу КОРД проводять обшуки за місцем проживання одинадцяти учасників масової бійки



Сьогодні працівники Слідчого управління ГУНП області, Департаменту внутрішньої безпеки НПУ та спецпідрозділу КОРД проводять обшуки за місцем проживання одинадцяти учасників масової бійки, що відбулася 26 липня в приміщенні Конотопської міськради.

Нагадаємо: під час сутичок постраждали 12 працівників поліції, один з яких з тяжкими травмами голови й досі перебуває в лікарні. Молодика, який спричинив правоохоронцю ці ушкодження, оголошено в розшук. Поліція закликає громадян, кому відома будь-яка інформація щодо особи зловмисника чи його місцеперебування, повідомити про це до найближчого відділку поліції або за телефоном «102»

«Сьогодні, в рамках кримінального провадження, відкритого за фактами групового хуліганства та побиття працівників правоохоронних органів під час засідання Конотопської міськради, за місцем проживання 11 фігурантів справи тривають обшуки, - коментує ситуацію Вадим Теличко, начальник слідчого відділу СУ ГУНП Сумської області. - Ще п‘ятьом учасникам бійки вручені повідомлення про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 345 та ч.3 ст. 296 Кримінального кодексу України».

Наразі на розгляд суду внесені клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, в рамках якого тривають слідчі дії, здійснює прокуратура Сумської області.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: