Завантаження ...

Захисник заступника начальника сумської колонії попросив суд залучити до процесу прокурора

Відповідне клопотання адвокат заявив у справі про вчинення особою адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП



Відповідне клопотання адвокат заявив у справі про вчинення особою адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП, яка наразі перебуває на розгляді в Апеляційному суді Сумської області. Суд апеляційної інстанції клопотання сторони захисту задовольнив та призначив наступне судове засідання на 25 липня 2018 року на 10 год. 00 хв.

Нагадаємо, що заступника начальника сумської колонії судом першої інстанції було визнано винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), та на рік позбавлено права керування транспортним засобом. З таким рішенням не погодилися сторона захисту та подала апеляційну скаргу, в якій просить скасувати постанову суду та закрити провадження у зв’язку з відсутністю в діях особи складу адміністративного правопорушення.

За повідомленням прес-служби суду 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: