Завантаження ...

За минулу добу на Сумщині поліція розкрила п’ятнадцять крадіжок чужого майна

Протягом останньої доби до поліції регіону надійшло 16 повідомлень про крадіжки, з яких 15 було розкрито. Всього ж, з початку року на Сумщині сталося 1533 крадіжки, з яких 1000 розкрито.



Протягом останньої доби до поліції регіону надійшло 16 повідомлень про крадіжки, з яких 15 було розкрито. Всього ж, з початку року на Сумщині сталося 1533 крадіжки, з яких 1000 розкрито.

Вчора працівники Роменського відділу поліції затримали 38-річного жителя районного центру, який тайкома проникнувши до чужої домівки викрав з будинку пральну машинку та вироби з металу.

Працівники Лебединського відділення поліції викрили 25-річного жителя міста Гадяч Полтавської області, який перебуваючи в Лебедині, неодноразово таємно проникав до одного чужого домоволодіння, та скоював крадіжки особистих речей і побутової техніки власника, який на той час перебував у Києві. Так, під час однієї такої злочинної вилазки, зловмисник викрав з чужої оселі дорогий імпортний холодильник, під час наступної – ще один холодильник, але вже вітчизняного виробництва. Потім поступово познімав зі стін металеві батареї опалення та скоїв крадіжку дискової пили. Загалом, як встановило слідство, протягом кількох місяців крадій шість разів проникав до чужого будинку та скоював злочини, аж поки не попався.

В Сумах, 44-річний чоловік, зайшовши до магазину побутової хімії примудрився викрасти з торгівельного залу товарів на 1600 гривень та вийти непоміченим. Проте вже наступного дня його особа була встановлена, і тепер зловмиснику доведеться відповідати за скоєне по закону.

Протягом останньої доби дільничні офіцери поліції з Роменського, Серединобудського та Ямпільського районів розкрили три крадіжки велосипедів, встановили особи крадіїв та вилучили вкрадений ними двоколісний транспорт, щоб повернути власникам.

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. В залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: