Завантаження ...

На Сумщині 17 липня вогнеборці ліквідували пожежу господарчої споруди

17 липня о 04:44 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди по вул. Фурдилівська у м. Лебедин.



17 липня о 04:44 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди по вул. Фурдилівська у м. Лебедин. Про пожежу повідомив господар, який побачив дим та полум`я з-під даху господарчої споруди. На місце події було направлено черговий караул 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на місце події вогнеборці встановили, що вогонь хопив стіни, перекриття та паркан, утворилась загроза перекидання вогню на поруч розташований сусідський житловий будинок. Для безперебійної подачі води довелось дозаправляти від пожежного гідранту, який знаходився на відстані 3 км. від осередку горіння.

Витративши на гасіння 8 тон води о 04:58 пожежу було локалізовано, а о 05:40 -ліквідовано. Всього до ліквідації загоряння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 6 чоловік особового складу.

За попередніми висновками фахівців причиною загоряння стало коротке замикання електромережі.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: