Завантаження ...

У Сумах патрульні затримали чоловіка, який пошкодив кілька автомобілів, серед яких і поліцейське авто

Подія 15 липня, близько 3-ї години ночі, на вулиці Героїв Крут. Екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про ймовірно нетверезого чоловіка



Подія 15 липня, близько 3-ї години ночі, на вулиці Героїв Крут. Екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про ймовірно нетверезого чоловіка, який разом із собакою бійцівської породи намагається зайти до автомобільної заправної станції. Зі слів заявника, громадянин виражається нецензурною лексикою, а його собака без намордника та повідка.

Патрульні оперативно прибули на місце події, де одразу почали проводити з чоловіком профілактичну бесіду та роз’яснювати, що він не може зайти до станції разом із собакою, а також попрохали надягнути тварині намордник.

26-річний сумчанин почав погрожувати патрульним та поводитися агресивно. Після цього він ногою пошкодив припаркований поряд автомобіль Volkswagen, а потім узяв камінь і кинув його в лобове скло службового авто.

Поліцейські попередили чоловіка про застосування спецзасобів та зброї, адже в ситуації, яка склалася, могли виникнути реальні підстави щодо їхнього застосування.

Надалі, після тривалих перемовин, чоловік усе ж вдягнув на собаку намордник. Патрульні затримали його та доставили до Сумського відділку поліції. Від проходження огляду на стан сп'яніння чоловік відмовився в медичному закладі.

Наразі за даними фактами відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 (Хуліганство) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: