Завантаження ...

На Сумщині прикордонники затримали двох українців з наркотичною речовиною (+фото)

Минулої суботи в Сумському районі прикордонники відділення «Юнаківка» Сумського загону запобігли незаконному обігу в прикордонні наркотичних речовин.



Минулої суботи в Сумському районі прикордонники відділення «Юнаківка» Сумського загону запобігли незаконному обігу в прикордонні наркотичних речовин.

У ході реалізації завчасно отриманої інформації про можливе незаконне вирощування та збір наркотичних речовин, прикордонний патруль на околиці населеного пункту Садки за допомогою приладу нічного бачення виявив та затримав двох громадян України. Чоловік та жінка, які не мали при собі жодних документів, що посвідчують особу, мали повні кишені речовини рослинного походження зеленого кольору.

Громадяни зізналися охоронцям кордону, що вони незаконно вирощують коноплі для власного споживання. Ретельно оглянувши ділянку місцевості, прикордонники виявили біля 10 кущів конопель.

Наразі особи громадян встановлені, ними виявилися місцеві жителі одного з прикордонних населених пунктів. За порушення прикордонного режиму на 19-річного чоловіка та 45-річну жінку складені адміністративні матеріали за ст. 202 КУпАП.

Крім цього працівниками Національної поліції проводяться невідкладні оперативно-слідчі дії з метою встановлення всіх обставин припиненого кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Сумський прикордонний загін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: